Maatwerk kasten en meubels

Belgische kwaliteitsmeubels, éxact zoals u ze wilt

Kent u dat ‘wauw’-gevoel wanneer u een stijlvolle woning binnenstapt?

Die ervaring creëert u ook bij u thuis of op kantoor: met de meubels van Edwaar. Want die zorgen voor een unieke, knappe look die past bij uw ruimte én uw smaak.

Enkele realisaties

Hoe gaan we te werk?

1. Uw idee

Het maken van uw meubels op maat begint altijd met een idee. Of het nu gaat om het benutten van een lastige hoek, het maximaliseren van opbergruimte of het naadloos integreren van meubels in een bestaand interieur, uw visie vormt de basis van het ontwerp.

In een eerste gesprek bekijken we samen al uw wensen en vereisten en denken we mee wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast kijken we ook wat de mogelijkheden zijn qua materialen. De keuze van de materialen is namelijk een cruciale beslissing die invloed heeft op zowel de esthetiek als de duurzaamheid van het uiteindelijke meubelstuk. 

2. Offerte en 3D simulatie

Zodra we een perfect zicht hebben op uw project maken we een vrijblijvende offerte en gaan we aan de slag om een 3D simulatie van uw meubel te maken. Daarna bekijken we samen het 3D ontwerp en verfijnen waar nodig.

3. Planning en creatie

Uw project wordt ingepland, alle materialen worden aangekocht en wij gaan aan de slag met de creatie van uw meubelstuk.

4. Levering en plaatsing

Van zodra alles klaar is nemen we contact op om een datum vast te leggen en komen we uw meubel plaatsen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek hoe we uw visie kunnen omzetten in een prachtig op maat gemaakt meubelstuk dat een leven lang meegaat.

Uw droommeubels, ook voor buiten

Dankzij hun duurzame materialen en hoogwaardige afwerkingsgraad gaan onze stukken jarenlang mee. Zelfs buiten.

Edwaar ontwerpt en produceert picknickbanken, tuintafels en -stoelen, brievenbussen, houten terrasvloeren en afschuttingen, tuinhuizen en poolhouses. Naar uw smaak én voor een eerlijke prijs.

Benieuwd hoe we uw idee omzetten in werkelijkheid?

Handmade in Belgium – Handgemaakte kwaliteit

Bij Edwaar bestelt u uw meubels met een gerust gevoel, want u werkt samen met een gecertificeerde producent.

Zo reikte Unizo het label ‘Handmade in Belgium’ aan Edwaar uit. Dat kwaliteitslabel gidst consumenten naar kleinschalige, professionele, Belgische makers.

Die staan garant voor authentieke, handgemaakte, eerlijke producten.

Ontdek er hier meer over